Top

Stiri prima tv

Odata cu venirea verii a început si calvarul epilarii. Orice femeie îsi doreste sa fie mereu pregatita sa îmbrace costumul de baie. Iar solutia este una singura - sa scapam pentru totdeauna de parul edorit de pe corp. si cum nu mai este deloc un lux sa apelam la epilarea definitiva, tot mai multe femei calca pragul centrelor care realizeaza aceasta procedura.

Epilare barbati

 

NOU!! Epilare definitiva IPL pentru barbati! Suna acum pentru o programare!!

SCAPA ACUM DE PARUL NEDORIT!!!

 

Probeaza Ipl Elight

Suna acum la centrele EPILPULSAR pentru a beneficia de 1 SEDINTA GRATIS (axila)

Tratamente Epilpulsar

radiofrecventa

Radiofrecventa Multipolara Corporala Radiofrecventa Tripolara Faciala Vaccum+Radiofrecventa Corporala


continuare...

COSMETICA

Tratamente cosmetice si dermatocosmetice: tratament acnee, tratament cuperoza si rozaceea, tratament melasma, tratament dermapen, tratament de curatare, tratament de hidratare, tratament pentru pori dilatati, tratament cu Acid Hyaluronic HY+, tratament de tonifiere cu RF Tripolara, tratament peeling ALPHA FREIHAUT.


continuare...

Fotoepilare cu IPL E-light

Epilarea definitiva IPL E-light actioneaza la nivelul pigmentului melanic din foliculul pilos, distrugandu-l prin energia luminoasa pe care o emana, ducand astfel la scaderea marcata a numarului firelor de par.


continuare...

Rejuvenare

Rejuvenarea faciala cu IPL E-light reprezinta o terapie moderna si eficienta ce asociaza cu succes lumina intens pulsata (IPL-Intense Pulsed Light) cu radiofrecventa bipolara.


continuare...