Top

Stiri prima tv

Odata cu venirea verii a început si calvarul epilarii. Orice femeie îsi doreste sa fie mereu pregatita sa îmbrace costumul de baie. Iar solutia este una singura - sa scapam pentru totdeauna de parul edorit de pe corp. si cum nu mai este deloc un lux sa apelam la epilarea definitiva, tot mai multe femei calca pragul centrelor care realizeaza aceasta procedura.

Epilare barbati

 

NOU!! Epilare definitiva IPL pentru barbati! Suna acum pentru o programare!!

SCAPA ACUM DE PARUL NEDORIT!!!

 

Probeaza Ipl Elight

Suna acum la centrele EPILPULSAR pentru a beneficia de 1 SEDINTA GRATIS (axila)

Tehnologia IPL E-light

Lumina intens pulsata, de obicei  termen abreviat ca IPL, este o tehnologie folosita de medici si saloanele de infrumusetare pentru a efectua diverse tratamente ale pielii, cum sunt epilarea definitiva si fotorejuvenarea.

Lumina intens pulsata utilizeaza  impulsuri de lumina cu lungimi de unda intre 500 nm-1200 nm, pentru indepartarea parului.

Lumina focalizata, cu spectru larg, este aplicata la suprafata pielii prin intermediul unui mâner articulat. Aceasta lumina patrunde  prin piele fiind absorbita de melanina din  bulb sau radacina firului de par. In radacina se afla concentratia cea mai crescuta de pigment melanic, comparativ cu restul firului de par. Pe masura ce lumina este transformata in energie termica care ajunge la o temperatura de 70 de grade C , radacina si cea mai mare parte a foliculului pilos sunt instantaneu arse si un vor mai creste niciodata .

Caldura intensa radiata de par distruge de asemenea si papila dermala (din care se formeaza foliculului pilos). Este, de asemenea, cunoscut faptul ca stimulul luminos ajunge si la capilarele care hranesc foliculul pilos, intrerupând astfel sursa de hrana a firului de par, cu consecinte benefice in rarirea sau disparitia foliculilor.

La un moment dat, nu toti foliculii pilosi sunt in faza de crestere activa (anagena), și doar foliculii de par in aceasta faza pot fi distrusi de tratament. Foliculii de par aflati in celelalte doua faze (telogena si catagena) pot fi tratati pe masura ce ajung in faza activa. Pentru tratamentul IPL E-light o medie de 6-8 tratamente sunt necesare pentru  indepartarea 90-95% din par.

Epilarea definitva IPL E-Light  combina avantajele IPL si radiofrecventei  bipolare (unde electromagnetice), obtinându-se astfel rezultate excelente intr-un timp scurt datorita puterii crescute de penetrare.

Sterge continut Salveaza comentariu