Top

Stiri prima tv

Odata cu venirea verii a început si calvarul epilarii. Orice femeie îsi doreste sa fie mereu pregatita sa îmbrace costumul de baie. Iar solutia este una singura - sa scapam pentru totdeauna de parul edorit de pe corp. si cum nu mai este deloc un lux sa apelam la epilarea definitiva, tot mai multe femei calca pragul centrelor care realizeaza aceasta procedura.

Epilare barbati

 

NOU!! Epilare definitiva IPL pentru barbati! Suna acum pentru o programare!!

SCAPA ACUM DE PARUL NEDORIT!!!

 

Probeaza Ipl Elight

Suna acum la centrele EPILPULSAR pentru a beneficia de 1 SEDINTA GRATIS (axila)

Rejuvenare Faciala

Rejuvenarea faciala cu IPL E-light reprezinta o terapie moderna si eficienta ce asociaza cu succes lumina intens pulsata (IPL-Intense Pulsed Light) cu radiofrecventa bipolara.

Inainte de inceperea tratamentului IPL E-light de rejuvenare se face o consultatie pentru a stabili tipul de piele (gras,mixt,uscat) si daca persoana este sub tratament cu anumite medicamente care nu sunt indicate in rejuvenarea faciala (antidepresive, unele antibiotice, retinoizi topici si sistemici).  De asemenea, clienta va fi instiintata ca inainte cu 2 saptamani de a incepe tratamentul si pe toata durata acestuia nu trebuie sa foloseasca creme sau produse care fac dermabraziune (peeling sau gomaj), trebuie sa evite solarul, expunerea la soare si cremele autobronzante.

Dupa tratamentul de rejuvenare faciala trebuie respectate anumite recomandari pana cand pielea este refacuta complet: evitarea expunerii la radiatiile solare, solar, evitarea activitatilor ce cauzeaza transpiratie excesiva, evitarea cosmeticelor pe zona tratata, evitarea apelor cu o cantitate crescuta de clor (piscine), jacuzzi,sauna.

Odata cu inaintarea in varsta, datorita radiatiilor solare, poluarii, alimentatiei necorespunzatoare, stresului, oboselii, substantelor oxidante si terenului genetic, colagenul, substanta ce este raspunzatoare de mentinerea elasticitatii pielii, se degradeaza mai intens, iar refacerea lui este incetinita. IPL E-light actioneaza asupra fibrelor de colagen, crescand temperatura locala, stimuland astfel formarea unor noi fibre de colagen si elastina, stimuland regenerarea celulara prin cresterea locala a fluxului de sange.

Care sunt efectele rejuvenarii faciale? Aceasta metoda este indicata in hiperpigmentari locale, vase de sange dilatate sau sparte, riduri fine de la nivelul fetei, gatului decolteului sau mainilor. Acest tip de tratament poate fi facut si in perioada verii, cu conditia ca protectia impotriva actiunii radiatiilor solare sa fie cat mai eficienta (creme cu fotoprotectie maxima). Metoda se adreseaza tuturor tipurilor de piele. In timpul tratamentului pacientul simte doar o senzatie de caldura locala.

O sedinta de rejuvenare faciala dureaza in medie 30-40 minute. Un tratament complet necesita minim 6 sedinte, efectuate la interval o data pe saptamana,  dupa care se poate efectua cate o sedinta de intretinere la 2-3 luni.Dupa efectuarea unei sedinte de tratament, activitatile zilnice pot fi reluate imediat.

Rejuvenarea faciala are un numar mare de avantaje: imbunatateste aspectul pielii imbatranite, inchide porii pentru a preveni formarea punctelor negre (comedoanelor), inlatura hiperpigmentarea cauzata de expunerea la UV sau hormonal (melasma, cloasma gravidica), in latura roseata cauzata de capilarele sparte sau dilatate.

Va asteptam in centrele Epilpulsar pentru a va ajuta sa luptati impotriva procesului de imbatranire cutanata!