Top

Stiri prima tv

Odata cu venirea verii a început si calvarul epilarii. Orice femeie îsi doreste sa fie mereu pregatita sa îmbrace costumul de baie. Iar solutia este una singura - sa scapam pentru totdeauna de parul edorit de pe corp. si cum nu mai este deloc un lux sa apelam la epilarea definitiva, tot mai multe femei calca pragul centrelor care realizeaza aceasta procedura.

Epilare barbati

 

NOU!! Epilare definitiva IPL pentru barbati! Suna acum pentru o programare!!

SCAPA ACUM DE PARUL NEDORIT!!!

 

Probeaza Ipl Elight

Suna acum la centrele EPILPULSAR pentru a beneficia de 1 SEDINTA GRATIS (axila)

Fotoepilare cu IPL E-light

Epilarea definitiva IPL E-light actioneaza la nivelul pigmentului melanic din foliculul pilos, distrugandu-l prin energia luminoasa pe care o emana, ducand astfel la scaderea marcata a numarului firelor de par. Lumina intens pulsata (IPL-Intense Pulsed Light) de aparat la contactul cu pielea se transforma in caldura (fototermoliza), aceasta fiind directionata catre radacina firului de par.

Lumina intens pulsata tinteste doar firele de par aflate in faza de crestere (anagena-aproximativ 85% din totalitatea firelor de par). Epilarea definitiva este un procedeu progresiv (cu fiecare sedinta distrugandu-se aproximativ 10-20% din totalul firelor de par aflate in faza anagena).

Procedura necesita in medie 6-8 sedinte de tratamente fectuate la un interval de aproximativ 4-8 saptamani, pentru a avea rezultatul dorit. Rezultatele sunt cu atat mai bune cu cat firul de par este mai inchis la culoare si pielea mai deschisa la culoare (fasciculul luminos actioneaza pe pigmentul melanic din firul de par). La cateva zile dupa sedinta de epilare definitiva firele de par tratate vor apare la nivelul pielii, dand falsa impresie ca ar creste. Dupa aproximativ 7-14 zileaceste fire de par vor cadea singure, deoarece radacina lor a fost distrusa.

Pacientii cu par deschis sau cei cu pielea mai inchisa vor avea nevoie de mai multe sedinte de tratament prin metoda epilarii definitve, datorita faptului ca melanina de la nivelul foliculului pilos este mai putina iar aparatul capteaza in principal firele de par mai inchise la culoare. Efectele sunt permanente, insa este posibila aparitia de foliculi inalte zone (foliculi pilosi care nu se aflau in faza activa de crestere la momentul tratamentului- aproximativ 10-15% din totalitatea acestora). Din acestmotiv, vor fi necesare sedinte de epilare de intretinere dupa tratament, la intervale mari de timp (o data sau de doua oripe an).

Raportandu-ne la costuri, pe termen lung suma platita pentru sedintele de epilare definitva IPL este mai mica decat suma platita in timp pe altemetode de epilare, iar efectul de durata, chiar permanent.

Epilarea definitva IPL E-light provoaca un grad scazut de discomfort, care este descris de persoanele care fac fotoepilare ca fiind similar unei piscaturi sau tragerii pe piele cu o banda de elastic. Marea majoritate a  pacientilor tolereaza astfel tratamentul foarte bine.