Top

Stiri prima tv

Odata cu venirea verii a început si calvarul epilarii. Orice femeie îsi doreste sa fie mereu pregatita sa îmbrace costumul de baie. Iar solutia este una singura - sa scapam pentru totdeauna de parul edorit de pe corp. si cum nu mai este deloc un lux sa apelam la epilarea definitiva, tot mai multe femei calca pragul centrelor care realizeaza aceasta procedura.

Epilare barbati

 

NOU!! Epilare definitiva IPL pentru barbati! Suna acum pentru o programare!!

SCAPA ACUM DE PARUL NEDORIT!!!

 

Probeaza Ipl Elight

Suna acum la centrele EPILPULSAR pentru a beneficia de 1 SEDINTA GRATIS (axila)

Despre noi

Avantaje

Pentru ca sunt centre specializate exclusiv in epilare definitiva si rejuvenare faciala.


continuare...

Cine suntem

EPILPULSAR este unul dintre putinele centre din Romania specializate exclusiv in epilare definitiva. Obiectivul centrelor EPILPULSAR este sa scoata epilarea definitiva de sub umbrela seviciilor de lux si sa ofere tratamente eficiente si accesibile tuturor celor care au nevoie de ele.


continuare...

Echipa EPILPULSAR

In fiecare dintre centrele EPILPULSAR veti fi intampinati de opreratori specializati in epilare definitiva cu lumina intens pulsata IPL-Elight. Ei pot raspunde corect si onest tuturor intrebarilor dumneavoastra legate de tratamentele disponibile in centrele noastre, astfel incat evolutia acestora sa fie predictibila.


continuare...

Centre EPILPULSAR

Centrele EPILPULSAR se afla in zone civilizate, usor de gasit, cu o buna conexiune la retelele de transport in comun.


continuare...

Despre tratamentele EPILPULSAR

Epilarea definitiva cu sistemul IPL E-Light este o metoda terapeutica bazata pe emisia de lumina de intensitate mare. Asocierea luminii pulsate cu radiofrecventa duce la rezultate spectaculoase intr-un timp scurt, datorita puterii de penetrare.


continuare...