Top

Stiri prima tv

Odata cu venirea verii a început si calvarul epilarii. Orice femeie îsi doreste sa fie mereu pregatita sa îmbrace costumul de baie. Iar solutia este una singura - sa scapam pentru totdeauna de parul edorit de pe corp. si cum nu mai este deloc un lux sa apelam la epilarea definitiva, tot mai multe femei calca pragul centrelor care realizeaza aceasta procedura.

Epilare barbati

 

NOU!! Epilare definitiva IPL pentru barbati! Suna acum pentru o programare!!

SCAPA ACUM DE PARUL NEDORIT!!!

 

Probeaza Ipl Elight

Suna acum la centrele EPILPULSAR pentru a beneficia de 1 SEDINTA GRATIS (axila)

Cat dureaza un tratament

Durata unei sedinte de epilare definitiva depinde de marimea zonei, astfel pentru zonele mici (axila, fata, interfesier, bikini-line), tratamentul dureaza 10-30 minute, iar pentru zonele mari (spate, membre total), o sedinta poate dura pana la 60-90 minute.

Tratamentul necesita mai multe sedinte efectuate la interval variabil de timp, in medie 4-8 saptamani.

Numarul sedintelor de epilare definitva IPL E-light depinde de 3 factori: zona care urmeaza sa fie tratata, culoarea firului de par si a pielii si factorii genetici individuali. In medie, se considera ca sunt necesare 6-8 sedinte de fotoepilare pentru a avea rezultatul dorit. Din cauza faptului ca lumina intens pulsata distruge doar firele de par aflate in faza activa de crestere, care dureaza in medie 2-7 ani, dupa terminarea sedintelor de epilare definitiva este necesara urmarea unor sedinte de intretinere, la intervale mari de timp, 1-2 pe an pentru distrugerea foliculilor pilosi care nu se aflau in faza activa de crestere.

Sterge continut Salveaza comentariu