Top

Stiri prima tv

Odata cu venirea verii a început si calvarul epilarii. Orice femeie îsi doreste sa fie mereu pregatita sa îmbrace costumul de baie. Iar solutia este una singura - sa scapam pentru totdeauna de parul edorit de pe corp. si cum nu mai este deloc un lux sa apelam la epilarea definitiva, tot mai multe femei calca pragul centrelor care realizeaza aceasta procedura.

Epilare barbati

 

NOU!! Epilare definitiva IPL pentru barbati! Suna acum pentru o programare!!

SCAPA ACUM DE PARUL NEDORIT!!!

 

Probeaza Ipl Elight

Suna acum la centrele EPILPULSAR pentru a beneficia de 1 SEDINTA GRATIS (axila)

Articole

Avantajele IPL E-light

Epilarea definitiva este o manevra mult superioara metodelor clasice si se pot trata zone extinse in timpul unei singure sedinte.


continuare...

Cat de eficient este tratamentul de epilare definitiva

Epilarea definitiva IPL E-light reprezinta o metoda foarte eficienta pentru inlaturarea permanenta a firelor de par nedorite.Fasciculul luminos tinteste doar firele de par aflate in faza de crestere (anagena), respectiv aproximativ 85% din totalitatea firelor de par, la fiecare sedinta distrugindu-se in medie 10-20% din foliculii pilosi.


continuare...

Procedura tratamentului de epilare definitiva

Inainte de inceperea sedintelor de epilare definitiva este bine sa urmezi si sa stii cateva reguli de baza.


continuare...

Diferenta intre IPL E-light si Laser

Din punct de vedere tehnic, lumina intens pulsata este o tehnologie ce utilizeaza lampi cu flash de xenon si optica de focusare. Principiul aparatului laser consta in fototermoliza selectiva si folosirea unei lungimi de unda specifice pentru fiecare zona in parte, cu ajutorul luminii monocromatice.


continuare...

IPL in sarcina si alaptare

Pe langa numeroasele avantaje pe care le ofera epilarea definitiva IPL (lumina intensa pulsata), trebuie sa tinem cont si de contraindicatiile acestei metode. Doua din aceste constraindicatii sunt reprezentate de sarcina si perioada de alaptare.


continuare...

Epilarea definitiva are beneficii asupra pielii

Epilarea definitiva IPL E-Light combina avantajele IPL (Intense Pulsed Light) si radio frecventei bipolare unde (electromagnetice), utilizand impulsuri de lumina cu lungimi de unda intre 500 nm-1200 nm, actioneaza la nivelul foliculului pilos (melaninei), distrugandu-l prin energia luminoasa pe care o emana, obtinandu-se astfel rezultate foarte bune intr-un timp scurt datorita puterii crescute de penetrare.


continuare...

De ce este necesar un interval de timp atat de mare intre sedinte

IPL actioneaza doar pe bulbul (radacina) firului de par, astfel incat aceasta, fiind distrusa, ramane atasata de epiderm si pe masura ce epidermul se reinnoieste din profunzime, parul este impins spre exterior si sufera un proces de aparenta


continuare...

Epilarea definitiva este o solutie in eliminarea firelor subcutanate

Initial este bine sa facem o diferentiere intre firele subcutanate si foliculita. Foliculita superficiala (impetigo stafilococic Bockhart) reprezinta inflamatia foliculului pilo-sebaceu. Diagnosticul se pune pe baza examenelor clinice, examenul bacteriologic fiind necesar doar in unele forme cu evolutie recidivanta.


continuare...

De ce nu trebuie sa smulgem firele de par inainte si in timpul sedintelor de epilare definitiva

Metoda de epilare prin smulgere indeparteaza radacina firului de par, situatie in care aparatul IPL nu mai are pe ce sa actioneze. Este nevoie de 4-6 saptamani in care foliculul pilos sa se poata regenera.


continuare...

La ce varsta este recomandata inceperea tratamentului de epilare definitiva

Momentul optim pentru inceperea sedintelor de epilare definitive este atunci cand balanta hormonala intra intr-un ritm constant de secretie a unor hormoni, in special a hormonilor sexosteroizi, care gestioneaza dezvoltarea sexuala prin doua tipuri de hormoni: androgeni si estrogeni.


continuare...

De ce trebuie evitata expunerea la soare pe durata tratamentului

Expunerea la soare poate determina modificari de pigmentare a pielii (cel mai frecvent hiper pigmentari, dar in procentaj mai mic, hipopigmentari, datorita unei activitati exacerbate sau anormale a melanocitelor, celule responsabile de pigmentul cutanat).


continuare...

De ce in zona faciala sunt necesare mai multe sedinte decat in zona corporala

La nivelul fetei firele de par sunt mai deschise la culoare si mai fine decat firele de par din alte zone. Pacientii cu par deschis si mai fin vor avea nevoie de mai multe sedinte de tratament prin metoda epilarii definitive.


continuare...

Epilarea definitiva IPL E-light in zona genitalala sexul masculin

Este cunoscut faptul ca in ultimul timp barbatii pun mai mult pret pe aspectul fizic si pe fiecare detaliu care ar putea scoate in evident grija fata de propria persoana, datorita in mare parte mass-mediei si dezvoltarii aparaturii si mijlocelor de infrumusetare


continuare...

Cum functioneaza IPL E-light

Epilarea definitiva IPL E-light acţioneaza la nivelul foliculului pilos, distrugandu-l prin energia luminoasa pe care o emana, ducand astfel la scaderea marcata a numarului firelor de par.


continuare...

Cate tratamente sunt necesare

Numarul sedintelor de epilare definitiva IPL E-light depinde de urmatorii factori: zona care urmeaza sa fie tratata, culoarea firului de par si a pielii si factorii genetici individuali.


continuare...

Procedura este dureroasa?

Epilarea definitva IPL E-light provoaca un grad scazut de durere, care este descrisa de persoanele care fac fotoepilare ca fiind similara unei piscaturi.


continuare...

Cat dureaza un tratament

Durata unei sedinte de epilare definitiva depinde de marimea zonei, astfel pentru zonele mici (axila, fata, interfesier, bikini-line), tratamentul dureaza 10-30 minute, iar pentru zonele mari (spate, membre total), o sedinta poate dura pana la 60-90 minute.


continuare...

Tehnologia IPL E-light

Lumina intens pulsata, de obicei termen abreviat ca IPL, este o tehnologie folosita de medici si saloanele de infrumusetare pentru a efectua diverse tratamente ale pielii, cum sunt epilarea definitiva si fotorejuvenarea.


continuare...

Contraindicatii

La sedintele de epilare definitiva se recomanda ca pe zona tratata sa nu se aplice anterior niciun fel de crema, pentru o analiza cat mai corecta si completa a zonei ce urmeaza sa fie tratata.


continuare...